Najnovšie recenzie zo sekcie Kosačky
- Dobrý výkon
zatiaľ som ho nevedela ani vyskúšať, a keďže som to skúšala až po 2 týždňoch, nedalo sa ani vrátiť. k fungovaniu by bola potrebná aplikácia, ktorú sme stiahli, ale nedá sa spojiť s robotom... vyzerá to tak, že som vyhodila peniaze
- kosenie bez elektrického kábla ocení každý predovšetkým v náročnom teréne ako sú kríky, stromčeky a pod.
- nastaviteľnosť výšky kosenia
- veľký kôš
- dostatočná výdrž batérie
- sklápacia rukoväť, napr. pri odložení, ukončení kosenia
- primerane ľahký
- kosenie pri okrajoch chodníka
- celková spokojnosť
- Lahka
- Vykonna
- Dlha vydrz na 2x 5Ah
- Dobre sa cisti
- Treba si dokupit mulcovaci klin
- tichý motor, elektrické štartovanie bez problémov, kosí ako má, pojazd ok - možno by bola lepšia prevodovka s variatorom
- manual o ničom..., lacné plasty, žiadne klúče vo výbave, vzduchový filter by mal byť papierový nie tento zgrcmaný molitan, treba mať atypické klúče napr:16mm skrutka na upevnenie nôža a klasika - šmejdová sviečka, tiež by si zaslúžila lepšiu štartovaciu batériu
myslím ,že v celku dobrá kosačka motor ide pomerne ticho bez problémov, po výmene sviečky zakúpení klúča 16mm a vzduchového filtra už len dúfam v dlhú životnosť. Batériu po čase tiež plánujem vymeniť za iný typ - určite nie gelovú batériu.
Pre človeka čo nie je veľmi zručný odporúčam pred kúpou hľadať najbližší servis.... všetko ostatné sa uvidí časom po dlhšom používaní
Nemôžem hodnotiť produkt , nakoľko som ho doposial
nedodstal.
Kupovaná v akcii, zatiaľ funguje. Štartuje aj po cca mesiaci na tri zatiahnutia, ale treba dávať do benzínu stabilizátor alebo VIF - pre istotu. V teple tie biosra*ky v benzíne môžu postupne upchať karburátor a to je potom "zábava"...
- Veľmi ľahká kosačka
Kosil som len raz, zatiaľ funguje ako má.
- Zle vylisovany plast
- priaznivý pomer kvalita - cena
- set aj s batériami a nabíjačkami
- Kosačka spĺňa moje predstavy
- Silny
- Dostatočná možnosť atestácie výšky kosenia
- Okazovatel stavu naplnenia kosa
- Trochu hlučný
- Nemá eco mód
Greenworks GD24LM33 2516107
Pridané: 20. augusta 2024
(naposledy upravené 20. augusta 2024)
Zakúpený v Mountfield
Produkt je v porovnaní s podobnými produktmi a výkonom v slušnej kvalite, len páni technici by v návode na obsluhu mali zvážiť či skrutka upevnujúca žací nož je 12 mm alebo 13 mm.Ja ju mám 12mm.
- bez kábla
- lahká,malá
- málo vydrží
záruku má 2 roky,a presne tolko vydržala
- Velmi dobra
- Dobrý výkon motora
- Prevedenie
Celkovo spokojnosť, kosí aj vyššiu trávu bez problémov, koš je v pohode manipulácia veľmi dobrá, no nekúpite to za tú cenu.
Jednoduchá obsluha, ľahká, solídna výdrž batérie.
- Dobrá cena
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »