Najnovšie recenzie zo sekcie Kosačky
Komplexná spokojnosť
- Výkonný
- 3 r. záruky
- labilný plast.skelet , aj rukoväte
+ kosačka funguje a je lahko zložiteľná
- je lajbavá ( slabý torxný moment )
- pritenký plast pre piemer 42 cm
- pri zátačke kosí nôž , vnútorný skelet kosačky
- Relatívne ľahký, obratný stroj, dá sa ovládať jednou rukou aj medzi kríkmi
- Indukčný motor, priamy náhon (bez prevodovky a remeňa, predpoklad dlhej životnosti)
- Dostupné lacné nože
- Fixné nastavenie výšky v troch základných polohách - nemá sa čo pokaziť
- Výkon motora na priemer noža je optimálny aj pri vlhkej a vysokej tráve
- Neprehrieva sa ani pri dlhej práci
- Celoplastový kôš
- Cítiť tlak na cenu
- Dizajn na úkor praktičnosti (vnútorné záhyby na kapote, v ktorých sa zachytáva tráva)
- Montáž rúčky na telo kosačky vyžaduje podložky pod skrutky, inak sa pretlačia cez plast až na kov
- Kôš na trávu ak sa zaplní, tak je v ruke nevyvážený
- Pri vyhadzovaní bez koša smerom dozadu - ak je tráva vlhkejšia, tak sa hromadí na výstupe, lebo vyhadzovacia štrbina je úzka a klapka to brzdí. Spravím si vlastný vyhadzovací výstup namiesto koša, na starej kosačke sa mi to osvedčilo.
Kupujte kým je. Okrem tohoto modelu som našiel už iba jediný s indukčným motorom - tam je nastavovanie výšky kolies páčkou a nedostupné nože.
- dobé zariadenie
Výfuk mulču je príliš nízko a nepokosená tráva mu prekáža, takže musím s vyfukom kosiť sprava do ľavá, čo pre mňa praváka je nezvyk.
- Elektricky štart
V tejto cenovej kategorii som kupil uz asi 8 kosaciek, kazda mi vydrzala pri koseni 2x mesacne cca 3-5 rokov. Asi nenavyberam. Oprava sa blizi cene novej kosacky. Teraz som ju kupil s predlzenou zarukou a uvidim.
Lahky a vykonny.
- Kosačka ako úplne nová nebola na pravej strane vretena správne nastavená. Keďže pred rokom som kúpil presne rovnakú, poznám jej ,muchy,. Po desiatich koseniach asi 1 áru je vreteno totálne tupé. V servise mi odporúčali kúpu vretena nie jeho nabrúsenie.
- Bez kábla je paráda kosiť.
- Šírka záberu
- Keď sa zohreje štartuje na 10. krát
- Vrzga
- Nekvalitný lak zvnútra skeletu
- Je dosť ťažká - možno nevhodná pre ženu
Ľahko sa zloží, zaberie to zhruba 10 minút. Je funkčná a kosí pekne. Avšak niektoré aspekty sú pre mňa veľké sklamanie.
Skelet je zvnútra celý ošúpaný po piatich koseniach. Budem musieť kosačku rozobrať a sám si ju dať do kopy.
Každý jeden plast na kosačke je doslova hnusný. Pri manipulácii neskutočne vŕzga. Naozaj až do bodu že je to otravné pokiaľ ju len tlačím.
Celkovo ju ale hodnotím kladne aj napriek negatívam. Pôvodne som chcel kúpiť Riwall ale pri takomto zábere sa ceny pohybujú okolo 320€ a motory v ponuke max. do 2.6kw. Je to šikovná mašina ale určite nie najkvalitnejšia. U mňa si svoj účel plní už 1 mesiac a okrem spomenutých negatív normálne a správne funguje. Teraz už len čas ukáže koľko vydrží.
- skvele kosi
- vela sa zmesti do zberneho kosa
zatial odskusana len raz, ale vyborne sa s nou kosi, odporucam
- Rychle
Maximálna spokojnosť
Dobrý výrobca, spoľahlivý stroj. Mám viacero druhov zo značky Hecht.
Lahka vyborna cena zatial ulna spokojnost
- výborný pomer cena/výkon
- kvalitný výrobok a príslušenstvo
Pri druhom zapnuti kosacky absolutne nefungovala..
- svahová dostupnosť
- musí "vidieť" na oblohu kvôli signálu zo satelitov
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »